Zoek en vind jouw uitje

Of zoek op jouw voorkeuren:

Jouw favorieten

 

Vragen?

Heb je nog vragen over je groepsuitje? Neem gerust contact met ons op.

 
Je favorieten zijn bijgewerkt…
058 233 3494

Populair

Jouw event op maat?
Home Events op maat

Specifieke wensen

Het team van Top Holland Events heeft meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Van een maatwerk arrangement voor 5 personen tot een event voor een groep van 3500 personen. We werken nauw samen met onze partners, zoals restaurants, hotels, toeristische trekpleisters, reisburo’s en busmaatschappijen. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van events, onze ruime kennis over Noord Nederland en onze professionele en enthousiaste begeleiding vertaalt Top Holland Events graag jullie specifieke wensen naar een evenement op maat.

Incentives

Ter ere van het 50 jarig bedrijfsjubileum, mochten we een compleet weekend naar Ameland organiseren. Het feest begon al op de ‘eigen’ boot en na deze enerverende overtocht en de incheck in het hotel werd er gedineerd. De volgende dag stonden de fietsen al klaar en na een ontdekkingstocht met activiteiten voor elk wat wils eindigden we in stijl bij de beachclub. Een prachtige zonsondergang en ’s avonds een spetterende feestavond in het hotel, maakten dit weekend onvergetelijk.

Laat je verrassen tijdens een incentive naar het hoge Noorden…

Teambuilding

Er werd ons gevraagd om een fusie tussen twee afdelingen te ondersteunen middels originele activiteiten. Na het fusie ontbijt met diverse streekproducten in een omgetoverde stal, boden we een gevarieerd aanbod aan activiteiten midden op het Drentse platteland, waarbij samenwerking en teamspirit voorop stonden. Informatie vanuit het bedrijf werd verwerkt in het programma en een gezamenlijke slotact zorgde voor een passend sluitstuk en spektakel. Er werd nog lang over nagepraat…

We denken graag mee om jullie event de juiste boost te geven.

Weekendprogramma's

Top Holland Events heeft een groot partnernetwerk, o.a. met de diverse aanbieders van overnachtingen in Zwolle, Groningen, Leeuwarden, Friesland, Drenthe, de Kop van Overijssel en de Waddeneilanden. Willen jullie een compleet verzorgd weekend naar Noord Nederland met overnachting, lunch, diner, een dagprogramma en wie weet een uitstapje naar de Waddeneilanden of de Friese meren? Laat jullie verrassen.

Jullie weekend naar het hoge Noorden regelen we van a tot zzzz…

Internationale programma's

Voor een internationaal gezelschap mochten wij een weekend in Friesland organiseren. De voertaal was Engels. Na de eerste congresdag zorgden we voor een zintuig-prikkelend programma met lekkere streekgerechten uit Friesland, indrukwekkende verhalen door onze Engelstalige gidsen en prachtige vergezichten over de Friese landerijen.

De volgende dag verzorgden we een sportief programma op de Friese meren.

City Marketing

Jaarlijks verzorgen we de productie, organisatie en uitvoering van hét kennismakingsevent voor ruim 3000 eerstejaars HBO-studenten in Leeuwarden. Tijdens deze City Tour maken de nationale en internationale studenten op een unieke en ludieke manier kennis met de stad en met elkaar. In grote groepen trekken ze door het centrum voor de diverse activiteiten, waaronder dans, zang, cultuur en kennismaking met lokale ondernemers.

Een geslaagd evenement is beleving…

Ons evenement is zeer geslaagd. Het middagprogramma viel goed in de smaak; perfect verzorgd en leuke stops. Bedankt voor de samenwerking en de goede zorgen!
lce_usp_icon

Groot partnernetwerk en jarenlange ervaring in het organiseren van events.

lce_usp_icon

Compleet weekend met overnachting? Wij regelen het voor jullie.

lce_usp_icon

Professionele begeleiding en ruime kennis over Noord Nederland.

Vraag een offerte aan voor jouw maatwerkevent

  • * is verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We nemen binnen één werkdag contact met je op om je wensen en ideeën door te nemen.
Heb je nog vragen of wil je telefonisch je ideeën bespreken? Neem gerust contact met ons op.