Zoek en vind jouw uitje

Of zoek op jouw voorkeuren:

Jouw favorieten

 

Vragen?

Heb je nog vragen over je groepsuitje? Neem gerust contact met ons op.

 
Je favorieten zijn bijgewerkt…
058 233 3494

Populair

Jouw event op maat?
Home Over Top Holland Events

Kenners van het Noorden

Top Holland Events is opgericht door specialisten op het gebied van stadsarrangementen, groepsreizen, bedrijfsfeesten, outdoorprogramma’s en incentives. Het team van Top Holland Events bestaat uit enthousiaste en ervaren eventmanagers met ruime kennis over Noord-Nederland en een passie voor organiseren. Deze ideale combinatie zorgt voor de leukste groepsarrangementen en events.

Ons buro is gevestigd in de voormalige monumentale gevangenis de Blokhuispoort in Leeuwarden. Top Holland Events werkt nauw samen met diverse partners waaronder restaurants, hotels, de toeristische trekpleisters, de VVV’s en diverse marketing organisaties. Voor collega organisatieburo’s, busmaatschappijen en reisburo’s voeren we vele programma’s uit.

Top Holland Events organiseert graag jullie evenement en heet je van harte welkom!

Neem contact op

Tirol Events

Tirol is de thuisbasis voor onze wintersport incentives. Niet voor niets nog steeds de populairste winterbestemming onder de Nederlanders, mede vanwege een ideale mix van wintersport, après-ski, authentieke sfeer en een goede bereikbaarheid.

Het team van Tirol Events heeft een groot partnernetwerk in Tirol en regelt jullie accommodatie, skipassen, materiaal, leraren en guides. Onze Skitest Trip in november luidt jaarlijks het wintersportseizoen in. Servus in Tirol!

Bezoek de website

Ontdek

Zuidwest Friesland

Laat je verrassen...

Ontdek

Groningen

Laat je verrassen...

Ontdek

de Kop van Overijssel

Laat je verrassen...

Ontdek

Leeuwarden

Laat je verrassen...

Ontdek

de Waddeneilanden

Laat je verrassen...

Ontdek

Drenthe

Laat je verrassen...